• Welkom bij Factoring Broker Nederland

    Uw partner voor "Veilig ondernemen met nieuw geld".  

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wij zijn Factoring Broker Nederland 


Factoring Broker Nederland (FBN) is een bedrijf dat werkt met allemaal Zelfstandige bedrijfsadviseurs en financiële specialisten die een schat aan ervaring hebben in de financiële wereld. Wij hebben ons ten doel gesteld om ondernemers die het moeilijk hebben (en dat zijn er op dit moment zeer veel) te helpen om deze zware tijd te overleven en een voorsprong te krijgen op hun concurrenten. Wij gaan in gesprek met de ondernemer en kijken waar het probleem zit en zorgen voor een passende oplossing. Dit is maatwerk en zorgt dus voor een eis aan kennis op zeer veel gebieden. Wij hebben dan ook specialisten op ieder vlak. Dit betekent dat we zo goed als ieder probleem op kunnen lossen.


Er wordt nu  het meest gevraagd naar een oplossing voor debiteuren die niet betalen.

Een proces van facturatie tot aan de deurwaarder om je geld binnen te halen kost je al gauw € 4.000,-. Dan heb ik het alleen over extern in te huren specialisten, zoals incassobureau, advocaat, deurwaarder, rechter, om je recht op betaling te krijgen. Hierin zijn de uren van de medewerker debiteurenbeheer of financiële zaken nog niet meegeteld. Voor veel ondernemers drukt dit op de liquiditeitspositie en voor enkelen van hen kan het zelfs leiden tot een faillissement.


In Nederland is er sinds ruim een jaar een nieuwe oplossing, namelijk Facturen Factoring.

Deze oplossing zorgt ervoor dat het debiteurenrisico wordt weggenomen van de ondernemer en dat de ondernemer binnen 24 uur zijn factuur uitbetaald krijgt in plaats van na 30, 60 of 60 dagen. Dit zorgt voor een betere Cashflow, een hoger werkkapitaal, minder druk op de liquiditeitspositie, kans op groei, het kunnen aflossen van een Rekening Courant, enz. Dit levert de ondernemer een veel steviger positie op en zorgt dat hij veel geld kan besparen. Hiermee geeft FBN ondernemers drie stappen voorsprong op de concurrent met onwillende debiteuren. Tja ook hier geldt dus het motto; voorkomen is veel beter dan genezen, ja toch! Zekerheid voor alles, u kunt weer lekker slapen en zonder risico's ondernemen. U blij u bank blij en u klant blij met langere betaal termijnen. En hij gebruikt u niet langer als bank. Door langere betaal termijnen kunt u zelfs meer omzet maken! 

 

FBN is de marktleider op het gebied van bemiddeling in FacturenFactoring oplossingen.

Hoe werkt dit, als je een opdracht wil aannemen ga je altijd eerst (je prospect) je komende debiteur dus, even laten credit checken kosten max 12,50 excl btw als deze goed is ga je offereren en biedt je je klant een passende betaaltermijn aan, je hebt immers op de credit check gezien hoeveel dagen hij gemiddeld te laat betaald, je kunt dus perfect inspelen op zijn behoefte aan betaal termijn, dat is een winner hiermee haal je makkelijk je klant binnen. Als je vervolgens je opdracht of je dienst hebt afgewikkeld en heb laten aftekenen voor de aflevering van je dienst product zonder dispuut, dan verkoop je op dezelfde dag, dat je de factuur naar jouw klant stuurt de factuur aan de Factoring Maatschappij en heb je dezelfde middag, direct je geld op je bankrekening en loop jij geen risico's meer. Volgende klant!

Juist omdat wij merken dat het ondernemers zo veel brengt, streven wij erna dat zoveel mogelijk ondernemers op de hoogte zijn van deze mogelijkheid. Zo kunnen wij meer ondernemers helpen en zorgen dat ze kunnen overleven in deze financieel zeer moeilijke tijd. Dit is in het kort waar wij voor staan en wat wij graag willen laten weten aan de ondernemers. Mocht u naar aanleiding van mijn mail nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor in Eindhoven via het nummer: 0880047960. Graag willen wij een en ander nader toe te lichten, we kunnen u altijd tijdens een persoonlijk gesprek meer toelichting geven. Graag informeren wij u nog veel breder, voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bel ons of vul het onderstaande formulier even in dan zullen wij u per omgaande contacten voor een afspraak! 


Team Factoring Broker Nederland "De financiele adviseurs die u écht van dienst zijn".


Factoring Broker Nederland

Postbus 6040
5600 HA Eindhoven 

Telefoon 088-0047960
E-mail: info@factoringbroker.nl

Welkom bij Factoring Broker Nederland

Meer over ons weten?

Neem contact op met ons!

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND