• Factoring Broker Nederland

    Het snelst groeiende Factoring bemiddelingsbedrijf van heel Nederland  

Onze missie

Mission Statement

Factoring Broker Nederland is een onafhankelijke financiële dienstverlener

Nu de toegang tot bancaire financiering steeds moeilijker blijkt te zijn, heeft de ZZP'er en het midden- en kleinbedrijf behoefte aan gespecialiseerde ondersteuning en advisering bij het aantrekken van voldoende financiering voor hun activiteiten in de breedste zin van het woord. Factoring Broker Nederland is actief op dit gebied en kan u daarom snel en accuraat adviseren over de (financiële) haalbaarheid van uw plannen en verder bemiddelen bij de daadwerkelijke realisatie van een dergelijke bedrijfsfinancieringen zoals bv factoring.  Onze corebusiness is de bemiddeling in factoring oplossingen - in en verkoop van vorderingen - bedrijfsadviezen - juridische dienstverlening - mediation. Factoring Broker Nederland B.V. vervult tijdens de onderhandelingen een leidende rol. Wij onderscheiden ons door onafhankelijkheid, objectiviteit, deskundigheid, degelijkheid, betrouwbaarheid en creativiteit, waardoor wij echt voor u altijd de juiste oplossing weten te vinden. Wij werken samen met een heel groot landelijk team van zelfstandige ondernemers in heel Nederland.

Financierings en factoring oplossingen en alle aanverwante diensten voor ZZPér en MKBér

Wij vertalen uw plan of financieringsvraagstuk naar de juiste financieringsoplossing. Dit doen wij middels de volgende werkwijze:

- Inventarisatiefase
- Haalbaarheidsanalyse door middel van een Quick Scan
- Opstellen plan
- Advies

- Bemiddeling en daadwerkelijk realisatie en implementatie

 

Helder en transparant

Factoring Broker Nederland werkt met een hele heldere en volledig transparante vergoedingsmethodiek en een vaste fee met daarin ook een deel op basis van no-cure no-fee voor factoringoplossingen en overige dienstverlening op basis van €. 250,- per uur. Gun ons ook uw opdracht  en samen met u gaan wij dan voor 100% dienstverlening en service, als de grootste Nederlandse landelijke opererende onafhankelijke bemiddelaar, in de moderne financiële dienstverlening!!

Gun ons ook uw opdracht en ons team zorgt voor een hele plezierige samenwerking!

Wist u dat?

De mensen achter Factoring Broker jarenlange ervaring hebben met financiële zaken? Daarom kunnen wij u met nog veel meer zaken ondersteunen!

Vraag gesprek aan

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND