• Werken als franchisenemer voor Factoring Broker Nederland

    We bieden u een tweetal mogelijkheden tot doorgroeien via een hard of soft franchise 

Samen werken met Factoring Broker Nederland B.V.

Altijd fascinerend bij Factoring Broker Nederland

Werken als zelfstandige voor de organisatie van Factoring Broker Nederland 


FBN Partner worden ??
Factoring Broker Nederland geeft de partner het recht om tegen een bepaalde vergoeding een onderneming met dezelfde handelsnaam te exploiteren. Het partnerbedrijf is eigendom van de partner welke geheel voor eigen rekening en risico werkt. 

Wat is een FBN Partnership ??

Een FBN partnership onderneming is in de eerste plaats te herkennen aan de naam en het logo. Ook bevat de formule een combinatie van verschillende diensten. Dit kan bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop zijn, maar ook reclame, administratieve diensten, inrichting van de vestiging en het krijgen van hulp bij financiering en bv opleiding. 

FBN Partner Formule ?? 

Hier gelden harde, gedetailleerde afspraken over vrijwel alle onderdelen van de bedrijfsvoering. Alles is vastgelegd: het concept, de marketing en het assortiment aan diensten. De ondernemer heeft relatief weinig eigen inbreng en nauwelijks enige keuze buiten het door Factoring Broker Nederland aangeboden assortiment van diensten. Een voordeel van deze bedrijfsvorm is dat het makkelijker is om een bedrijf op te starten doordat er al bekendheid is. De FBN partner kan direct een compleet beproefd diensten pakket aanbieden. Als het gaat om het verminderen van risico's, is een partnership een goede keuze. Dat maakt een partners dan ook een echte ondernemer. Als het gaat om uitkeringen, fiscaal of juridisch is een FBN partner honderd procent zelfstandig ondernemer. Om een FBN partner onderneming te kunnen starten betaald u aan Factoring Broker Nederland een fee, meer hierover weten bel ons hoofdkantoor telefoon: 088-0047960.

Groei en doorgroei mogelijkheden bij Factoring Broker Nederland 

Factoring Broker Nederland  (FBN) streeft er naar om een van de grootste factoring bemiddelings organisatie van Nederland te worden. Onze doelstelling is voor het einde van 2017 flink te groeien en een aantal nieuwe op de kaart te hebben staan in Nederland. FBN is in 2012 opgericht in Eindhoven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. De focus ligt voor een snelle uitbreiding eerst in het zuiden van Nederland. Om aan de sterk stijgende vraag naar financiële zekerheid voor ZZPérs - MKBérs en het grootbedrijf te kunnen voldoen, is FBN nu al heel druk bezig met het opbouwen van een heel groot netwerk van: factoring advisors en factoring brokers en FBN franchise- kantoren. Heeft u ook interesse in een geweldige zelfstandige onderneming bel ons dan gerust even telefoon; 088-0047960

Netwerken en opleiden zijn 2 belangrijke factoren bij Factoring Broker Nederland 
Diegene die zich aansluiten zijn zonder uitzondering allemaal zelfstandig ondernemers met hart voor hun zaak, iedere deelnemer zal vanuit zijn of haar eigen beschermde regio een netwerk en een klantportfolio opbouwen. De factoring adviseurs en factoring brokers en FBN franchisers werken allen binnen een ‘niche’ vakgebied in de financiële dienstverlening!  Wij zorgen zelfs voor de beste opleidingen via ons eigen opleiding instituut de; FBN ACADEMY.  Het begrip "SERVICE" staat in het brede en flexibele FBN dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven! De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: herkenbaar, betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig. Met als visie; groot worden, door samen sterk te zijn!

Wat biedt Factoring Broker Nederland?

► Een bewezen super concept met uw (eigen office) en met een hele goede verdienformule
► Voor de franchisenemers een bijzonder onderscheidend franchise concept
► Een goede ondersteuning, begeleiding, advisering en social media
► Hele lage opstartkosten en geringe operationele kosten
► Bestaande netwerken en goede trainingen en een hele goede en op maat gemaakte backoffice.

Factoring adviseur of factoring broker of FBN Partner worden bij Factoring Broker Nederland?

► Deelname aan een bewezen concept
► Kans op gezonde rendabele onderneming is groter dan ongebonden zelfstandig ondernemerschap
► Sneller rendabele bedrijfsvoering
► Meeliften op een groot netwerk
► Gebruik van ondersteuning, coaching, trainingen van de franchisegever
► Uitwisselen ervaringen met collega factoring adviseurs, factoring brokers en franchisenemers

Wat en wie zoekt Factoring Broker Nederland?

Gemotiveerde kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken in de financiële dienstverlening als eigen ondernemer. Er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar, van factoring adviseur tot factoring broker tot direct instappen als franchisee. De fee voor de eigen bijdrage is altijd  bespreekbaar afhankelijk van het te nemen traject. Er is een eigen trainingsprogramma waarin u het vak leert kennen, er is geen kennis van factoringmarkt benodigd, wel een niveau van MBO. Een mensenkennis en verder hele goede contactuele eigenschappen zijn wel een vereiste c.q. zelfs een pre. Ben je gemotiveerd om als zelfstandig ondernemer veel leuke mensen te ontmoeten en veel te verdienen dan bieden we je een unieke kans aan! Wil je snel een afspraak maken bel dan ons hoofdkantoor telefoon: 088-0047960.

Zelfstandig Factoring advisor

U identificeert potentiële klanten en benaderd deze voor een afspraak. U werkt samen met een factoring broker die afspraken in plant met de klanten en in het volgende traject het account managed.

Zelfstandig Factoring Broker

U traint de Factoring adviseurs die met u samen werken. U neemt nieuwe klanten aan via de Factoring adviseurs. U verzorgt risicoanalyses / haalbaarheidsanalyses en kredietwaardigheid checks. U stelt het uitgebreide klantendossier samen en levert dit netjes af bij de Franchisegever Hoofdkantoor Factoring Broker Nederland. Schweitzerlaan 16, 5644 DL, Eindhoven. Telefoon: 088-0047960 
 

FBN Partner

U draait uw FBN Partnerkantoor zelfstandig. Daaronder vallen de begeleiding van de dagelijkse zaken en voortgangs- en kwaliteitscontrole van aangeleverde stukken. U legt de gecontroleerde dossiers voor aan het hoofdkantoor ter bemiddeling. U ziet toe op een snelle afhandeling van alle FBN dossiers en onderhoudt nauwe banden met de zelfstandige brokers en advisors en ondersteunt en promoot ze!

Aanmelding voor een (gratis) intake gesprek, zodra wij u uw gegevens hebben mogen ontvangen nemen wij contact met u op voor een telefonische intake. Naar aanleiding daarvan bekijken wij samen of er voldoende aanleiding is om te komen tot een nadere kennismaking en een uitgebreide, persoonlijke intake. Voor de daadwerkelijke afspraak ontvangt u van ons een vragenformulier. Samen met de telefonische intake en de persoonlijke kennismaking vormt dit de basis van een profiel aan de hand waarvan wij samen met u een geschikt partnership kunnen opbouwen een eigen kantoor met een mooie naam en faam Factoring Broker.

Kennis maken met je toekomstige collega's?

Vul dan dit formulier in!

 

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND