• Crowdfunding is de weg naar succes!

     Onze Factoring Brokers vertellen alles over crowdfunding en leiden u naar de perfecte partij.

Crowdfunding

Crowdfunding

Wat is Crowdfunding?
Crowdfunding is het financieren en lenen van marktpartijen onder elkaar.

Veelal ondernemers en investeerders vinden elkaar in Crowdfunding. Via Crowdfunding hoeft een ondernemer niet meer naar een bank voor geld en een Investeerder zet zijn vermogen bij ondernemers in plaats van op de bank of in aandelen op de beurs. Internet & Crowdfunding Dankzij oa internet is de financiële wereld gigantisch veranderd en ook veel kleiner geworden. Via allerlei crowdfunding platforms kun je tegenwoordig toegang krijgen tot allerhande alternatieven op het gebied van leningen en investeringen. Een ondernemer die geld nodig heeft voor de expansie of opstart van zijn onderneming kan via crowdfunding toegang krijgen tot verschillende investeerders die bereid zijn je te helpen met kapitaal en kennis.


Werkwijze Crowdfunding?

Indien ondernemer en investeerder onderling zijn overeengekomen te gaan samenwerken kunnen de voorwaarden worden opgesteld en de admistratieve handelingen worden geregeld. De samenwerking kan bestaan door een lening tegen een bepaalde rente of aandelenruil maar ook uit een combinatie daarvan. In principe kunnen ondernemers en investeerders afspreken wat ze willen. Zolang de voorwaarden voor beiden partijen maar acceptabel zijn.


Voor wie is het interessant?

Crowdfunding is sociaal , innovatief maar ook lucratief en kan voor beide partijen interessanter zijn dan de bestaande alternatieven ( banken en beleggen). Crowdfunding is interessant voor elke ondernemer, investeerder, kredietnemer, entrepreneur, creatieveling, vereniging, belegger, filantroop etc. Tell me!

Crowdify.nl houdt je van alle ontwikkelingen op het gebied van crowdfunding op de hoogte. Zie ook www.crowdify.nl

suggesties of ideeën voor deze site, contact ons dan!

Als u gebruik maakt van crowdfunding is het heel verstandig om zo snel mogelijk uw cashflow op uw bankrekening te krijgen, daarbij is FacturenFactoring* de oplossing, u verkoopt uw factuur en ben direct verlost van het debiteuren risico en dat voor een hele lage factor fee. Meer weten zie www.facturenfactoring.nl telefoon 088-0047960. U wilt tenslotte toch zo snel mogelijk af van uw hoge crowdfundingrente!!

Voor meer info vul het onderstaande formulier in!

Crowdfunding informatie aanvragen

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND