• Factoring Broker Nederland

     Zorgt voor het beste bedrijf advies op maat! Telefoon 088-0047960

Hulp nodig?

Bedrijfsinformatie van uw zakenpartner

BEDRIJFSADVISEUR NODIG ??

Wat kan een bedrijfsadviseur allemaal voor u betekenen?

Als zelfstandig ondernemer heeft u ongetwijfeld verstand van uw vak en van uw branche. Wellicht heeft u ook een hele goede relatie met de bank, uw klanten en uw leveranciers. Maar wanneer het door welke oorzaak dan ook een keer echt helemaal tegen zit, dan zult u merken dat u bij veel mensen om u heen tegen onbegrip aanloopt. Vaak niet uit onwil, maar simpelweg omdat hun wereld verschilt van de uwe. Vaak wordt alles te theoretisch benaderd en hebben deze mensen maar heel weinig begrip voor -en veelal geen ervaring in- de dagelijkse praktijk waarmee u te maken krijgt, namelijk het op orde brengen van UW onderneming. Als ervaren bedrijfsadviseurs zijn wij er voornamelijk in gespecialiseerd om alle ZZP-ers en MKB-ers te helpen beter en veiliger te ondernemen met nieuw geld. Wij doen onze uiterste best u wél te begrijpen. Waarom? Omdat wijzelf als ondernemer een achtergrond hebben waarin we zeer vervelende situaties hebben meegemaakt, omdat we de taal spreken van de ondernemer! Omdat we u graag willen behoeden voor nog veel grotere problemen. Omdat we dit werk met liefde en passie doen! 


Hoe?
Dat varieert iedere keer weer. De ene keer verlenen wij hulp bij het aanvragen van een bedrijfskrediet. zorgen we voor een factoring oplossing, herstructureren wij ondernemingen, verzorgen we subsidies en Start-ups voor nieuwe ondernemers, of helpen wij u in het kader van het Bijstands Besluit Zelfstandigen (BBZ), een debiteurenfinanciering waardoor er geld vrij komt om verder te kunnen. Een andere keer treffen wij een betaalregeling met uw crediteuren (ook bij problemen met de Belastingdienst). Vaak werken wij met verschillende scenario's die tegelijkertijd en naast elkaar in gang worden gezet. 


 Een dreigend faillisement? 

Onze bedrijfsadviseurs helpen ook bij een dreigend faillissement. Wij verzorgen het totale traject; van het in kaart brengen van de problemen, het inventariseren van de mogelijkheden, overleggen met schuldeisers om er samen uit te komen en zelfs (in sommige situaties) het organiseren van een "doorstart". Wij proberen te zorgen voor rust door het ontlasten van de ondernemer, het informeren over wat komen gaat en het in toom houden van emoties. Voor alle problemen bent u bij ons aan het goede adres. 


Debiteurenfinanciering / factoring:

Vrijwel ieder bedrijf heeft debiteuren die (veel) liquiditeit vertegenwoordigen. Factoring ziet op het direct beschikbaar krijgen van werkkapitaal met de facturen aan uw debiteuren als onderpand. Binnen 1 dag heeft u zo tot 97% van de facturen op uw rekening staan en komt er werkkapitaal vrij om andere dingen mee te doen. Wij bemiddelen voor alle grote en enkele kleinere geldverstrekkers. Volledig onafhankelijk en objectief doen wij ons werk om voor u de beste deal te sluiten.


Coaching / begeleiding van ondernemers:

Het coachen en het begeleiden van ondernemers is een boeiend onderdeel van ons werk. Vaak hebben ondernemers niet alle kwaliteiten in huis die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering. Soms hebben ze alleen behoefte aan een klankbord om op terug te vallen wanneer dat in hun ogen wenselijk is. Iemand die hun taal wel verstaat en ze verder ook nog eens uitstekend servised. Kortom, iemand die voor ze klaar staat wanneer het nodig is. Iemand aan wie ze iedere vraag kunnen stellen. Iemand die problemen aanpakt, en de problemen niet in een la stopt. Praktisch en met twee benen op de grond. Aan de hand van een eerste GRATIS intakegesprek maken we persoonlijk kennis. Wij bekijken samen alle mogelijkheden, specifiek voor uw situatie. Wanneer het wederzijds "klikt" gaan we samen aan de slag. Maak geheel vrijblijvend eens kennis en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan met u contact op.


Voorbeelden van onze diensten:

- Start-ups voor startende ondernemers!
- Bedrijfsplannen schrijven!
- Financieringsplan verzorgen!

- Starterskredieten aanvragen!

- Subsidie aanvragen!

- Factoringoplossing op basis van spot factoring!
- Goed geautomatiseerde betaalsystemen aanleggen voor online facturering!
- Boekhouding en facturering!
- Pre-incassobrieven versturen!
- En veel meer bedrijfsadviezen!


De kosten

Wij werken voor bovengenoemde diensten met een transparant tarief van € 250,- per uur exclusief btw en autokosten. Deze diensten willen wij graag in een persoonlijk onderhoud met u bespreken, zodat wij weten wat uw behoeften zijn! Onze FBN Brokers en Advisors en Bedrijfsadviseurs zijn u heel graag van dienst! Bel ons en maak eens een geheel vrijblijvende afspraak telefoon: 088-0047960

Ook een vrijblijvende afspraak maken?

 Neem dan contact op met ons!

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND